ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΕΪΜΑΡΙΔΗ Ο.Ε. ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1961 από τον ιδρυτή της κύριο Βασίλειο Μεϊμαρίδη, με κύριο αντικείμενο τις κατασκευές σιδήρου και αλουμινίου.

Με την πάροδο των χρόνων, η δραστηριότητα αναπτύχθηκε περαιτέρω αγοράζοντας μηχανήματα μεταποίησης μετάλλων, όπως ψαλίδια, στράντζα και κυλίνδρους.

Αργότερα το αντικείμενο εργασιών διευρύνθηκε, περνώντας και στην εμπορία σιδήρου και αλουμινίου. Η εταιρεία με την πάροδο των ετών συνέχισε να ασχολείται με την εμπορία και τις κατασκευές και στη συνέχεια πρόσθεσε τα δομικά υλικά, κάνοντας την αρχή με το προϊόν της γυψοσανίδας. Παράλληλα ξεκίνησε να διαθέτει διάφορα δομικά υλικά, χρώματα και αέρια.

Επίσης, επιτεύχθηκε επιπλέον εκσυγχρονισμός στα μηχανήματα της εταιρείας, διαθέτοντας και κοπή-συγκόλληση με laser.

Πλέον η μεγάλη γκάμα που διαθέτει η επιχείρηση, δίνει επιλογές και λύσεις στον πελάτη, διαθέτοντας προϊόντα όπως: σίδερα, ανοξείδωτα, αλουμίνια, μπρούτζινα, δομικά υλικά, κάγκελα και περιφράξεις, υλικά επικάλυψης, υλικά αρχιτεκτονικής, βιομηχανικά εργαλεία, χρώματα, laminate-WPC και διάφορα άλλα.

Σήμερα οι κεντρικές εγκαταστάσεις μας, στεγάζονται στην οδό Σταδίου 97 στην περιοχή Εργοχωρίου στη Βέροια, σε ένα συγκρότημα κτιρίων που καλύπτουν 2.500 τ.μ.

Η επιχείρηση έχει ως κύριο σκοπό της, τη σωστή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, παρέχοντάς τους τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς στις καλύτερες δυνατές τιμές.